Contact
Sluiten

ONTSTAAN

Architectenbureau HC Demyttenaere is al sinds 1987 actief in het segment van de exclusieve en stijlvolle architectuur. Een architectuur waar geen detail tekort wordt gedaan, waarbij uitstraling en meerwaarde belangrijk zijn. Het bureau groeide uit tot een belangrijke regionale speler waarvan verschillende projecten uitvoerig gepubliceerd werden. Hun naambekendheid hebben ze te danken aan de door hun ontworpen, hoogstaande en stijlvolle residentiële en niet - residentiële projecten. Het grootste deel van de projecten zijn geïnspireerd op een tijdloze architectuur met veel gevoel voor charme, sfeer, verhoudingen en bijzondere aandacht voor details.

WERKWIJZE

MYTH biedt u de mogelijkheid een totaalproject af te leveren waarbij ook uw interieur- en tuinontwerp kan verzorgd worden.
Op deze wijze kan het exterieur en interieur perfect op elkaar afgestemd worden. Bijkomend voordeel is dat u hierbij één betrouwbaar aanspreekpunt hebt om het gehele bouwproject naadloos te coördineren.
Onze ontwerpen ontstaan telkens uit een unieke combinatie van klanten- en programma-eisen gerelateerd aan het vooropgesteld budget en de specifieke bouwplaatsgegevens.

Sluiten

hcd@myth.be
+32 50 62 37 79

‘t Walletje 104
8300 Knokke - Heist

BTW BE 472 586 473
aangesloten bij de Orde van Architecten WVl.
Beroepsaansprakelijkheids verzekering : Protect 00/A.3960

Hcdemyttenaere BVBA
Site by Grain design office